ICT Hardenberg

ICT Hardenberg

ICT bedrijf Hardenberg

Zoekt u een ICT bedrijf in Hardenberg en omstreken? Dan zijn wij de ICT partij voor u! Wij zijn een gedreven team voor al uw ICT-gerelateerde oplossingen, zowel zakelijk als particulier.

In tegenstelling tot andere bedrijven, draait het bij GS ICT allemaal om het leveren van persoonlijke dienstverlening. Wij begrijpen dat ieder bedrijf uniek is en daarom nemen we de tijd om uw specifieke uitdagingen en doelen te begrijpen.
Onze benadering is niet een standaard inrichting, maar een persoonlijke oplossing die past bij wat uw bedrijf nodig heeft.

Interesse gekregen in het uitbesteden van uw ICT zorgen? Wij staan graag tot uw beschikking voor een vrijblijvende afspraak op locatie om te onderzoeken hoe GS ICT uw organisatie kan ondersteunen.

stijn perik mede-eigenaar gs ict
Stijn Perik

Mede-eigenaar

Meer informatie nodig?

0548 768 000 of info@gs-ict.nl

Onze ICT Hardenberg diensten

it bedrijf ict bedrijf ict zakelijk


Zakelijk

Wij bieden uitgebreide oplossingen op het gebied van systeem- en netwerkbeheer, camerabeveiliging, telefonie en backup, om uw organisatie te voorzien van betrouwbare ICT-diensten en optimale beveiliging.


Particulier

Hulp nodig bij IT? Wij helpen je verder! Naast Smart-Home automatisering (Domotica), camerabeveliging en softwareondersteuning helpen wij ook met uw computer, laptop of telefoon! Hulp nodig bij iets wat niet beschreven staat? Neem vrijblijvend contact met ons op.

ICT voor bedrijven in Hardenberg

Laat uw ICT zorgen in het verleden met GS ICT als uw ICT dienstverlener! Bij GS ICT streven wij naar persoonlijk contact met onze klanten en hechten veel waarde aan face-to-face interacties.

Wij komen graag bij u langs voor een Gratis Afspraak op locatie.  Met ons centraal gelegen kantoor in Nijverdal zijn we snel ter plaatse bij u op locatie.

Of het nu gaat om het beoordelen van bestaande IT-infrastructuren, het bespreken van nieuwe projecten, of het verstrekken van technisch advies, kortom GS ICT neemt graag voor u de tijd.

Ontdek de alles-in-één oplossingen van GS ICT, perfect afgestemd op uw wensen.

  • Microsoft 365 Cloud
  • Cloud opslag
  • Cybersecurity
  • Back-up
  • Hardware en software
  • Systeembeheer
  • Netwerkbeheer
  • 24/7 ondersteuning

Werken in de Cloud is essentieel voor moderne bedrijven. Ten eerste kunnen gebruikers hierdoor altijd en overal ter wereld inloggen in hun werkomgeving en hebben ze vervolgens direct toegang tot alle benodigde applicaties en software. Verder kan er ook gebruik worden gemaakt van een VPN voor een beveiligde verbinding naar applicaties die niet beschikbaar zijn in de Cloud. Ook migreren naar de Cloud? Onze IT specialisten adviseren jou over het hele traject!

Door het proactief handelen en beheren van uw infrastructuur zorgen we ervoor dat alles altijd up-to-date blijft. Daardoor voorkomen wij vervelende problemen en nemen we u de ICT zorg volledig uit handen.

ict nijverdal

Plan een Gratis Afspraak op Locatie en ontdek hoe
GS ICT uw organisatie kan ondersteunen!


ICT bedrijf nodig? Kies voor GS ICT!

Heeft u nog vragen over de ICT mogelijkheden voor uw bedrijf? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op.
Wij staan graag tot uw beschikking voor een Gratis Afspraak op locatie om te onderzoeken hoe GS ICT uw organisatie kan ondersteunen.

Bel ons via 0548 768 000 of stuur een e-mail naar info@GS-ICT.nl.
Heeft u vragen, hulp of ondersteuning nodig en zoekt u daarnaast een team dat altijd voor u klaarstaat? Wij zijn GS ICT.

it bedrijf ict bedrijf ict zakelijk ict particulier

Contactgegevens

Kantoor:
GS ICT
Saesbrinckserve 5
7441 KC Nijverdal

T: 0548 768 000
E: info@gs-ict.nl

KvK nr: 90939328
BTW nr: NL865502833B01

Openingstijden:
Maandag: 08.00 – 17.00
Dinsdag: 08.00 – 17.00
Woensdag: 08.00 – 17.00
Donderdag: 08.00 – 17.00
Vrijdag: 08.00 – 17.00
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Social media:


Vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Chat
GS ICT
Welkom bij GS ICT.
Waar kunnen we u bij helpen?