Professionele website laten maken?

Wil jij een professionele website laten maken? Of heb je al een website, maar zoek je een partij om een nieuwe website te laten maken?
Bij GS ICT krijg je maatwerk. Een website die bij jou past. Scroll gerust naar beneden om ons beter te leren kennen.

Wij maken ook uw website tot een succes

Tegenwoordig is het belangrijk dat uw website eruit springt en er professioneel uitziet. Het kan potentiële klanten een goede indruk geven van wat je te bieden hebt en kan het vertrouwen in je bedrijf vergroten. Daarnaast kan een website ook zorgen voor meer zichtbaarheid en naamsbekendheid, wat kan leiden tot meer klanten en omzet.

Wij denken graag met u mee over hoe we samen een succesvolle website kunnen maken. GS ICT houdt rekening met de techniek, uw doelstellingen en de online vindbaarheid. Daarnaast zorgen wij ervoor dat u een website laat maken die voldoet aan al uw wensen en behoeften.

Alle websites die we bouwen zijn flexibel in te delen. Ze zijn dus volledig aan te passen aan jouw huisstijl.

5 redenen om je website te laten maken door GS ICT

Veel tevreden klanten gingen je voor

Ben jij onze volgende klant?

Start je eigen webshop​

Onze experts hebben veel ervaring met WordPress en WooCommerce en staan klaar om je te helpen bij het opzetten van een professionele website of webshop. Of je nu een eenvoudige website wilt of een uitgebreide online winkel, wij zorgen voor een oplossing die perfect bij jouw wensen past.

Laat je webshop maken door professionals die je kunt bellen en mailen als je vragen hebt.

Een professionele website laten bouwen

Wil je een compleet nieuwe website laten bouwen of kan je oude site wel een upgrade gebruiken? GS ICT staat voor je klaar. Wij helpen je graag met het realiseren van een website die écht aan jouw visie voldoet. We vinden het leuk om met je te sparren over je ideeën en wensen, ongeacht of je al veel online kennis hebt of nog nooit hebt gehoord van WordPress.

Als je door ons je website laat maken, weet je zeker dat je aan het eind van het project een website hebt waar je helemaal tevreden over kunt zijn. Benieuwd naar de kosten waar je rekening mee moet houden? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijven gesprek!

Een website laten maken met een webshop?

Heb jij vooral een tekstuele website nodig waar je jouw diensten kunt aanbieden, maar wil je ook een product verkopen? Dan kun je bij ons een website laten maken met een shopgedeelte.

Bij GS ICT heb je dus geen aparte webshop nodig, maar houd je alles binnen dezelfde website.

Zo verloopt een website traject

Wij helpen je graag met het creëren van de meest unieke en passende website voor jou.

 • 1. Strategie

  Voordat we beginnen met je website maken we een strategisch plan. Hierin bespreken we samen je doelen, gewenste functionaliteiten en de boodschap die je wilt overbrengen. Dit doen we graag met je in een persoonlijk gesprek: de kickoff!

 • 2. Creatie & Design

  Met de strategie in gedachten starten we met het ontwerpen van je website. Dit omvat het kiezen van kleuren, lettertypen, en het opstellen van een layout die je merk weerspiegelt en aantrekkelijk is voor je doelgroep. Je krijgt een aantal ontwerpvoorstellen te zien en we werken samen totdat het ontwerp volledig aan je verwachtingen voldoet.

 • 3. Development

  Nu het ontwerp is goedgekeurd, gaan we over naar de ontwikkelingsfase. We zetten het visuele ontwerp om in een functionerende WordPress-website. Dit omvat het configureren van de juiste thema’s en plugins, het implementeren van alle noodzakelijke functionaliteiten en het zorgen voor een optimale gebruikservaring op zowel desktop als mobiele apparaten.

 • 4. Lancering

  Na de ontwikkeling van de website is het belangrijk dat deze goed blijft draaien. Door gebruik te maken van caching, beveiliging en monitoring systemen blijft de performance van jouw website uitstekend. Naast een uitmuntende hosting leveren wij ook support bij eventuele problemen.

 • 5. Onderhoud

  Een goede website is nooit af. We voeren updates en back-ups uit, beschermen jouw website tegen hackers en staan voor je klaar als er problemen voordoen.


Digitaal gemak, lokaal bereikbaar

Heeft u nog vragen over de ICT mogelijkheden voor uw bedrijf? Of wilt u meer informatie over onze diensten? Neem dan contact met ons op of kom gerust langs.

Bel ons via 0548 768 000 of stuur een e-mail naar info@GS-ICT.nl. Heeft u vragen, hulp of ondersteuning nodig en zoekt u daarnaast een team dat altijd voor u klaarstaat? Wij zijn GS ICT.

Scroll naar boven
Chat
GS ICT
Welkom bij GS ICT.
Waar kunnen we u bij helpen?